زردآلو : بارد و رطب است و بهترین آن شیرین و پرآب و کم جرم و خشک آن بهتر از تازه است و در دوم سرد و تر و مفتح سده ی و ملین و طلابات و شیرین آن ملین طبع محرورین است مادام که در معده فاسد نشود و برای تشنگی و التهاب معده و تسکین غلیان خون و صفراء نافع و رافع آروغ مخصوصا ترش آن و خیسانده خشک آن چون صاحب تب حار و بارد از آن خورد آب گرم و عسل بعد از آن بنوشد و قی کند اخلاط کراثط و زنجاری دفع شده و رفع تب گردد و از خمریات شمرده اند و هر گاه بعد از خوردن زرد آلو فصد کنند خون سفید رنگ مشاهده شود از این وی مداومت بر آن باعث برص دانسته اند و آن سریع التعفن و نفاخ و مولد آروغ ترش و مضر مبرودین و مصلح شکر وانسیون است در جمیع امزجه و خوردن آن بر بالای طعام و خوردن آب به غاین مضر است
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا