درمان بیماری و ارائه ی روش ها ی تضمینی درمان

محل لوگو

زردآلو


زردآلو : بارد و رطب است و بهترین آن شیرین و پرآب و کم جرم و خشک آن بهتر از تازه است و در دوم سرد و تر و مفتح سده ی و ملین و طلابات و شیرین آن ملین طبع محرورین است مادام که در معده فاسد نشود و برای تشنگی و التهاب معده و تسکین غلیان خون و صفراء نافع و رافع آروغ مخصوصا ترش آن و خیسانده خشک  آن چون صاحب تب حار و بارد از آن خورد آب گرم و عسل بعد از آن بنوشد و قی کند اخلاط کراثط و زنجاری دفع شده و رفع تب گردد و از خمریات شمرده اند و هر گاه بعد از خوردن زرد  آلو فصد کنند خون سفید رنگ مشاهده شود از این وی مداومت بر آن باعث برص دانسته اند و آن سریع التعفن و نفاخ و مولد آروغ ترش و مضر مبرودین و مصلح شکر وانسیون است در جمیع امزجه و خوردن آن بر بالای طعام و خوردن آب به غاین مضر است

  انتشار : ۳ مهر ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 49

دیدگاه های کاربران (0)

https://t.me/story12133

امیدوارم راضی باشید و مطمئن باشید این درمان ها تضمینین

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما