خیار سبز: که به تازی قتد نامند و به فارسی بالنگ و با رنگ نیز گفته اند در آخر دوم سرد و تر و مسکن حرارت صفراء و خون و التهاب احشاء و رافع تشنگی و مفتح سده ی جگر و مدر بول و مخرج حصات و غلیظ تر از قثاء و رافع صعفی که از اسهال مفرط حاره بهمرسد و برای تبهای شدید و یرقان و درد سر نافع و آب آن تا چهل پنج مثقال با شکر مسهل مره الصفرایی که در سده و امعاء باشد و آب خیار زرد ترش رسیده ی آن در اسهال قوی تر از آب نترسیده ی آن است
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا