(کراث) :یا تره در آخر سوم استومحلل برای نفخ است و طبیعتش حار یابس است خوردن آن بعد از خوراک مانع از ترش شدن طعام می کند و ملین طبع و مدر حیض و ملطف و مبهی و رافع قولنج و مفتح سده ی جگر و مقوی کمر و قوه ی هاضمه و منی قصبه ی ریه است و آبش به اندازه ی سه مثقال و نیم قاطع خون بواسیر و محرک باه است و با انگبین برای همه ی بیماری های بارد و رطب سینه و با ماء العسل جهت سموم سود مند است و مطبوخ آن با جو برای ریه و درد سینه مفید است و عصاره ی خشگ کرده ی آن مسهل خون و به سرکه پروردن مفتح شده ی جگر و سپرز و رافع قولنج.
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا